Guido en Frieda deel 1

BolleBuikMariekeVroomFotografie6Kennen jullie Guido en Frieda nog? Afgelopen zomer mocht ik hun trouwerij  vastleggen. Stiekem was Frieda toen al een aantal weken zwanger, maar dat hebben ze nog even geheim gehouden. Nu, maanden later mocht ik ze weer op de foto zetten en dit keer met een bolle buik! In eerste instantie twijfelden ze nog of ze de foto’s in de studio wilden laten maken of op een mooie buitenlocatie. Na wat voorbeelden bekeken te hebben zeiden Guido en Frieda al gauw dat ze buiten toch wel erg mooi vonden. Zo gezegd zo gedaan. Het uiteindelijk plan was om een prachtige Bolle Buikenshoot neer te zetten in een boomgaard, tussen de perenbomen. Nadat ik bij Guido en Frieda aankwam hebben we snel de kleding bij elkaar gezocht en zijn we in de auto gestapt richting Hegebeintum. Daar aangekomen……geen bloesem…..oef…..valt dat even tegen. Tot overmate van ramp begon het ook nog eens te regenen…..het mocht niet zo zijn. Na thuis gezellig nog een kopje koffie gedronken te hebben ben ik weer huiswaarts gegaan. We hadden afgesproken die week erna een tweede poging te doen.
Helaas……ook de week erna stonden de bomen nog niet in bloei. Aangezien de tijd begon te dringen, zo’n baby blijft namelijk niet eeuwig zitten en ik een aantal dagen erna op vakantie zou gaan, leek het ons toch verstandig een plan B te bedenken….het strand van Makkum. Wat een prachtige locatie, strand, zee, riet en dan ook nog eens prachtig mooi weer! Misschien heeft het zo moeten zijn. We hebben in ieder geval genoten….Guido en Frieda hebben wel even op de foto’s moeten wachten, aangezien ik dus op vakantie zou gaan. Niet wetende dat zij tijdens mijn reis, op de allereerste dag al een hele leuke verrassing voor me hadden……3 weken te vroeg is op 19 april Warner geboren…. En het leuke is…. ik mag de ook nog een leuke newbornshoot doen!
BolleBuikMariekeVroomFotografie16 BolleBuikMariekeVroomFotografie15 BolleBuikMariekeVroomFotografie18 BolleBuikMariekeVroomFotografie20 BolleBuikMariekeVroomFotografie17 BolleBuikMariekeVroomFotografie14 BolleBuikMariekeVroomFotografie13 BolleBuikMariekeVroomFotografie10 BolleBuikMariekeVroomFotografie11 BolleBuikMariekeVroomFotografie23 BolleBuikMariekeVroomFotografie25 BolleBuikMariekeVroomFotografie24 BolleBuikMariekeVroomFotografie9 BolleBuikMariekeVroomFotografie22 BolleBuikMariekeVroomFotografie6 BolleBuikMariekeVroomFotografie7 BolleBuikMariekeVroomFotografie4 BolleBuikMariekeVroomFotografie5 BolleBuikMariekeVroomFotografie3 BolleBuikMariekeVroomFotografie21 BolleBuikMariekeVroomFotografie2 BolleBuikMariekeVroomFotografie1

Leave a reply

Your email address will not be published.